Over ons

Wat u hierboven ziet is niet ons bedrijfspand. Het is kasteel Sterkenburg dat ligt in de plaats Sterkenburg in de provincie Utrecht.

 

Omdat ons bedrijf al sinds 1890 bestaat kunnen we onszelf een beetje  vergelijken met dit kasteel. Kastelen zijn oud maar ook nog vitaal en staan nog steeds fier overeind evenals ons bedrijf.

 

Ons familiebedrijf wordt nu gerund door de 4e en 5e generatie. Ondergetekende en zoon Marwin Sterkenburg mogen samen veel tevreden klanten bedienen en zetten zo de traditie voort.

Omdat goed werk natuurlijk ons uitgangspunt is willen we ook altijd meedenken met onze klanten.

 

Wij gaan uit van het principe dat een juiste mentaliteit en een goede houding belangrijk is. Ons werk is meer dan werken alleen, het is aanvoelen en begrijpen wat de klant wil.

 

Tegelijk is het oplossen van problemen een groot deel van ons werk. Ik zeg weleens dat wij leven van het ongemak van de ander; tot op zekere hoogte is dat ook zo. Aan ons de dankbare taak om dat ongemak weg te nemen. We hopen dat nog lange tijd te mogen doen en hopen dat we uw vertrouwen hierin mogen krijgen. Het is al ruim 126 jaar gelukt.

Wapen van Sterkenburg
Wapen van Sterkenburg